آتش‌سوزی مهیب در ترکیه | تنگه داردانل بسته شد + فیلم واکنش هلند به تصمیم اسرائیل برای اشغال غزه آمریکا همچنان به پایگاه‌های خود در سوریه، سلاح می‌فرستد تهران چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل نیست واکنش تند ماکرون به طرح اسرائیل برای اشغال غزه عارف: دستورات رئیس قوه قضائیه در برخورد با احتکارکنندگان برنج در تنظیم قیمت آن موثر بود لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند سید محمود علوی به دلیل سکته مغزی در بیمارستارن بستری شد (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت درخصوص حمایت از انصارالله یمن کالاس: اگر راه‌حل نظامی امکان‌پذیر بود، جنگ در غزه تاکنون تمام شده بود نتانیاهو در نروژ بازداشت خواهد شد ترامپ: حماس گروگان‌ها را آزاد نمی‌کند وقوع انفجار در کارخانه فولاد پیتزبورگ آمریکا (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) لاریجانی با وزیر خارجه عراق دیدار کرد نیرو‌های امدادی در فرودگاه بن گوریون به حالت آماده باش درآمدند (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) برق در برخی از استان‌های عراق قطع شد (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) آیا استان کرمان چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ترامپ به واشنگتن گارد ملی اعزام می‌کند لاریجانی با رئیس مجلس عراق دیدار کرد آیا ادارات قزوین روز چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ادارات گرگان و گلستان روز چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد آیا ادارات کرج و البرز چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ پزشکیان برای هوشمندسازی پارک ملی گلستان دستور ویژه صادر کرد آیا ادارات بندرعباس و هرمزگان (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ انتشار متن سند توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان تاکید رئیس جمهور و نخست وزیر عراق بر توسعه روابط با ایران (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) شاه اردن با بن سلمان دیدار کرد (۲۰ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اعلام شروط صلح با رژیم صهیونیستی از سوی دولت جولانی

  • کد خبر: ۳۴۲۳۳۶
  • ۰۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۲
اعلام شروط صلح با رژیم صهیونیستی از سوی دولت جولانی
سوریه شروط خود را برای دستیابی به توافق صلح با رژیم صهیونیستی اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، منابع سوری به روزنامه لبنانی «الاخبار» فاش کردند که در پشت صحنه، بحث‌های شدیدی در محافل نزدیک به دولت جدید سوریه در مورد اصرار ایالات متحده بر امضای توافق صلح سوریه با رژیم صهیونیستی در جریان است.

این منابع اظهار داشتند که برخلاف ادعا‌های فرستاده‌های بین‌المللی مبنی بر اینکه «احمد الشرع» رئیس مرحله انتقالی در سوریه و سرکرده تحریرالشام معروف به ابومحمد الجولانی، از ایده برقراری روابط با رژیم صهیونیستی استقبال کرده است، این بحث‌ها هیچ توافقی را در مورد چنین اقدامی نشان نداد.

شروط سوریه برای دستیابی به توافق صلح با رژیم صهیونیستی به شرح زیر است: اول اینکه رژیم صهیونیستی نظام احمد الشرع را به رسمیت بشناسد. دوم، رژیم صهیونیستی از سرزمین‌هایی که ماه دسامبر اشغال کرده است، عقب‌نشینی کند. سوم، حملات رژیم صهیونیستی به خاک سوریه متوقف شود.

سوریه همچنین شرط چهارم را اعمال ترتیبات امنیتی جدید در جنوب این کشور و پنجمین شرط را تضمین و حمایت آمریکا از توافق صلح با رژیم صهیونیستی و دولت سوریه قرار داده است.

طبق این گزارش، هنوز اظهار نظر در این مورد خیلی زود است که آیا رژیم صهیونیستی حاضر به پذیرش این شروط خواهد بود یا خیر.

پیشتر نیز منابع آگاه در سوریه گزارش کرده بودند احمد الشرع در حاشیه جلسات مجمع عمومی سازمان ملل با بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی دیدار کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->